Onroerend goed

Welkom bij Notariskantoor Haarlem. Notariskantoor Haarlem, ook bekend als Demenint Kienhuis notariaat, is al meer dan honderd jaar een betrouwbaar adres voor notariële diensten in Haarlem.

De medewerkers van het kantoor streven ernaar de cliënten van het kantoor een optimale service te bieden, waarbij voor de diensten een passende prijs in rekening wordt gebracht.

Onze Visie

Het kantoor wenst zich in de markt te onderscheiden door:
• haar servicegerichtheid;
• de kwaliteit van haar dienstverlening;
• en in het bijzonder door haar know-how op het gebied van het ondernemingsrecht en familierecht.

Alle akten die niet op grond van Nederlandse wetgeving verplicht in het Nederlands gesteld moeten zijn, kunnen ook in het Engels opgemaakt en gepasseerd worden. Bespreken en toelichten in het Duits vormt ook geen probleem.

Door de focus op het ondernemingsrecht en de gecompliceerde boedelafwikkeling is Demenint Kienhuis uw ideale gesprekspartner als het gaat om de overdracht van het familiebedrijf maar ook bij de afwikkeling van de nalatenschap waarin rekening moet worden gehouden met ondernemingsvermogen.

De Website

Met deze website is getracht u zoveel mogelijk informatie te geven van diverse bronnen door op iedere pagina externe links te plaatsen. Demenint Kienhuis kan geen verantwoordelijkheid nemen voor de inhoud van deze links, maar is van mening dat ze kunnen bijdragen tot een goede beeldvorming.

Indien u wenst dat wij contact met u opnemen, kunt u gebruik maken van het contactformulier.