Erwin Kienhuis

Erwin Kienhuis studeerde biotechnologie, Nederlands recht en notarieel recht aan de Katholieke Universiteit Nijmegen (tegenwoordig Radboud Universteit Nijmegen).

Hij houdt zich bezig met overnames, herstructureringen en reorganisaties binnen het MKB, maar ook met de samenloop met het familierecht en de estate planning voor de directeur groot aandeelhouder. Juist door zijn kennis van de estate planning en van het ondernemingsrecht is hij in staat vanaf de onderneming omhoog te kijken naar het belang van de ondernemer zelf.

Erwin Kienhuis is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, zo is hij thuis in het overdragen van en vestigen van hypotheken op vliegtuigen, is hij in 2009 het notariskantoor Civilence in Amsterdam gestart en houdt hij zich bezig met de familierechtelijke aangelegenheden van topsporters en artiesten. De laatste jaren ligt de focus op dementie en recht en de gevolgen daarvan voor ondernemers in het bijzonder.

Indien u wenst dat hij contact met u opneemt, kunt u gebruik maken van het contactformulier of het volgende emailadres: kienhuis@de-notarissen.com.